Thuis

Juhong Hardware Products Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Juhong Hardware Products Co.,Ltd certificaten
China Juhong Hardware Products Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben zeer tevreden met de verwerving, hoewel ik niet aan uw bedrijfinspectie, maar werkelijk goede kwaliteit ben geweest.

—— Elke Malin

Ik kocht omkeerbare de riemgespen van 500pcs, werd het ontvangen binnen zeven dagen, was het ongelooflijk.

—— Diva Amy

Ik herinner me wij zes jaar hebben gewerkt, heb ik niet de leverancier van hardwareproducten veranderd. De kwaliteit, de efficiency en de dienst zijn onberispelijk.

—— Keith Mac

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Juhong hardware Ltd is fabrikant, wat in allerlei de hardwaretoebehoren gespecialiseerd is van het matrijzenafgietsel aangezien de hoofdproducten van 2000.Our zamac kappen, parfumkappen zijn. Wij produceren etc. ook schoengesp, riemgesp, trekker, onverwachte haak, hondhaken, O-ring, D-vormige ring, metaalkader, beurskader, zakkader, sleutelring, zakslot, gevalslot, handtasslot, graan, klinknagels, zijversiegesp. Wij zijn bereid om zaken met u te beginnen, zullen wij u de beste dienst aanbieden.

   

   

   

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd fabriek productielijn 0Juhong Hardware Products Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

   

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  De productenco. van de Juhonghardware, Ltd is een bedrijf met onafhankelijke ontwikkeling en ontwerpmogelijkheden, zijn wij zeer gelukkig voor klanten ontwerpen om hun tevredenheid met het product te maken, wij vier 4 CNC ontwerpers, in een korte tijd voor klanten hebben om het benaderende model en de grootte te ontwikkelen. En hebben onze eigen onafhankelijke vormafdeling. Kan de complexe vormproductie binnen 3-5 dagen worden voltooid.

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

   

  Wij heten ook klanten in OEM welkom, of u vertelt ons de grootte, de kleur, en het materiaal u wenst. Wij zullen in een korte tijd voor u zijn om de steekproeven te produceren u wilt.

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

 • R & D

   

  Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de beste ervaring van de ontwerpdienst. In de mededeling van aangezicht tot aangezicht voor de waardevolste het ontwerpideeën van de klant.

   

   

  Juhong Hardware Products Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Juhong Hardware Products Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jack-zou

Tel.: 86-13580812735

Fax: 86-769-85378043

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)